Vrijwilligersacademie Westland gelanceerd!

woensdag 20 januari 2016

De Vrijwilligersacademie Westland biedt vrijwilligers in Westland en Hoek van Holland een overzichtelijk uitgebreid trainingsaanbod in de regio op één website. Een inspirerende omgeving waar maatschappelijke organisaties hun krachten bundelen. Zij werken samen om een breed aanbod van scholing, training en ontmoeting voor (aspirant) vrijwilligers, professionals en maatschappelijke organisaties te kunnen bereiken.

Initiatiefnemers DOEL, Patijnenburg, 's Heerenloo en Vitis Welzijn, een samenwerkingsverband van Westland Doet, nodigen alle maatschappelijke organisaties in Westland en Hoek van Holland uit deel te nemen aan de Vrijwilligersacademie Westland. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om door samen te werken het aanbod voor vrijwilligers goed op elkaar af te kunnen stemmen. Inzichtelijk wordt wat maatschappelijke organisaties aan vrijwilligers te bieden hebben op het gebied van ontwikkeling. De volgende stap is dat ontbrekend aanbod ontwikkeld kan worden. Een stimulans voor versterking van de kwaliteit en de kracht van het vrijwilligerswerk in Westland en Hoek van Holland.

De Vrijwilligersacademie Westland is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Westland, Fonds Westland, Loswal 'De Bonnen', RaboWestland Fonds en het Oranjefonds.

De inschrijving voor deze training is gesloten. Voor meer informatie neem dan contact op met:

Agenda

28 mei

dinsdag van 09.00 - 11.30 uur

Gewoon Doen! Start 28 mei 2019

04 juni

dinsdag van 19.00 - 21.30 uur

In veilige handen

19 juni

woensdag van 19.45 - 22.00 uur

Basistraining AED en Reanimatie

03 september

dinsdag van 19.00 - 22.00 uur

Vertrouwenscontactpersoon

18 september

woensdag van 19.45 - 22.00 uur

Basistraining AED en Reanimatie

Laat alle agenda punten zien