Voor Westland


Voor Westland is actief in de gemeente Westland. Voor Westland verzorgt onder andere het collectieve aanbod voor de westlandse burger. Voor Westland bestaat uit de volgende organisaties. 

MEE

De samenleving is nog niet altijd voldoende ingericht op de participatie van mensen met een beperking. Hierin hebben wij een belangrijke maatschappelijke opdracht: wij zetten graag onze specifieke kennis van beperkingen in om lokale voorzieningen en instanties te versterken in het aanbod voor en de omgang met mensen met een beperking.

http://www.meezhn.nl

JGZ

Opgroeien van baby naar tiener, daar komt heel wat bij kijken. JGZ geeft advies over de verzorging, gezondheid en opvoeding van kinderen en jongeren. En we geven op de juiste momenten vaccinaties die beschermen tegen ziekten. U kunt altijd met uw kind bij ons terecht, of het nu om alledaagse vragen gaat of om grote zorgen. De diensten van JGZ zijn gratis, met uitzondering van sommige cursussen en themabijeenkomsten.

http://www.jgzzhw.nl


Kwadraad

Kwadraad staat midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe in de wijk en achter de voordeur. We kijken naar de vraag en verder: wat is de oorzaak van het probleem? We gaan uit van de mogelijkheden die mensen zelf hebben en verbinden die met kansen in hun omgeving, hun sociale netwerk.

http://www.kwadraad.nl

Email: info@voorwestland.nl
Website: www.voorwestland.nl

Verdilaan 3b, 2671 VW Naaldwijk - bekijk op Google Maps

De inschrijving voor deze training is gesloten. Voor meer informatie neem dan contact op met: